Energetisch Coaching

Verlangen naar zingeving

Deze vorm van coaching is bedoeld voor mensen die dieper willen kijken naar de oorzaak van de problemen die ze in hun leven tegenkomen. Voorbeelden daarvan zijn depressie, steeds terugkerende teleurstellingen, destructieve patronen, verslavingen, onvervuld verlangen, geen voldoening in je werk of privéleven, het gevoel van ‘iets’ missen, vastlopen in relaties of een gevoel van waardeloosheid of juist het gevoel ‘boven’ iemand te staan.

Helder inzicht

We kunnen uit balans raken wanneer het contact met onze innerlijke bron verstoord is. Dit kan komen door teveel aanpassing aan de buitenwereld, onze familie en de maatschappij. Ook kleine of grote trauma's die we oplopen in onze kindertijd en gedurende ons leven kunnen een rol spelen. We vertrouwen hierdoor steeds minder op onze intuïtie of gevoel. Door deze verstoring kunnen we niet meer goed voelen wie we werkelijk zijn en wat ons hartsverlangen is. Mijn werkwijze is vaak met weinig woorden, eenvoudig en ‘to the point’.

De diepte in

Bij mijn coaching kan een enkele sessie heel veel opleveren. Het is wenselijk  om meerdere sessies achter elkaar te plannen zodat je dieper kunt gaan en een doorbraak kan maken. Een coaching traject of sessie begint altijd met een intake zodat we elkaar leren kennen en beide kunnen voelen of we met elkaar willen en kunnen werken. We spreken af hoeveel sessies er ongeveer nodig zijn.  

Authentiek in verbondenheid

Het is mijn verlangen om je weer terug te brengen naar je eigen hart, verbonden met je ziel en je eigen kracht. Het resultaat van het ‘werken’ aan jezelf door mijn coaching is natuurlijk afhankelijk van verschillende factoren en je moet het zelf ook echt willen, want ik kan het niet voor je doen. Ik kan je er wel in begeleiden en coachen. Gaandeweg  zal je meer voldoening gaan ervaren in je werk en privé, meer inzicht krijgen in problemen en een groter gevoel van eigenwaarde en  innerlijke kracht ervaren. Coaching kan je helpen om authentiek jezelf te zijn en weer trouw aan je eigen hart te worden. Ook kun je talenten ontdekken en deze gaan inzetten voor jezelf en de mensen om je heen. Je voelt je weer verbonden met jezelf en met het leven. Hierdoor kun je de eenvoud van het leven als geluk ervaren.

 

Back to Top