Cura di Flora

Cura is de godin van de zorg en genezing. Ze zat volgens de overlevering aan de oever van een rivier. Ze vormde uit de klei die aan haar voeten lag, terwijl haar ogen peinzend op het voorbijvloeiende water gericht was, al spelende met haar vingers en zonder doel een menselijk figuur. Ze vroeg Jupiter om het menselijk figuur te bezielen. Na een twist met Tellus, de godin van de aarde en Jupiter over de naam van het wezen, vroegen ze Saturnus, de god van de tijd om voor hen te beslissen. Hij besloot uiteindelijk dit wezen homo of mens (zoon der aarde) te noemen.

"Cura betekent voor mij een ruimte (van liefde) waarin je je veilig voelt. Zodat je zelf kan voelen wat je werkelijk nodig hebt voor heling. En kunt loslaten wat niet meer bij je past."

Missie

Ontwerp zonder titel (9)Het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen weer in verbinding te brengen met de helende kracht van de natuur! Dit doe ik voor het geven van natuureducatie op scholen. Het organiseren van de kruidenclub bij Land in Zicht, kruidenlab bij BSO’s, Het maken en verkopen van kruidenproducten en individuele coaching.

Visie

Back to Top