Ervaringen

06-9-2021, Tys

Ik heb bestwel een druk bestaan en door mijzelf een massage te gunnen bij Margreet kom ik weer helemaal tot rust. Ik kan lekker ontspannen om alle dingen gewoon even lekker los te laten. Dit doet mij erg goed.

28-6-2021, Marcel

Margreet geeft diepe en liefdevolle massages. Hierdoor kom ik van binnen helemaal tot mezelf en tot rust. Vaak voel ik later op de dag mijn energie weer stromen.

22-4-2021, Melissa

Wat was dit een bijzondere ervaring! Met een heel prettige mix van praktische vaardigheden en empathie heeft Margreet mij behandeld, waardoor ik echt een doorbraak heb gevoeld in mijn proces. het helpt daarbij enorm dat zij de juiste vragen weet te stellen, zonder saabij de regie van je over te nemen. In de praktijkruimte en bij Margreet zelf voel je je meteen thuis. Ik kom zeker terug.

27 juli 2020, Hetty

Margreet is in staat helemaal bij mijn gevoel te komen. Ook kan ik door haar massage spanningen in mijn lijf en onverwerkt verdriet loslaten. Als ik na de massage thuiskom voel ik me lichter en vrijer. Dankjewel, lieve Margreet.

5 mei 2017, Tara

Bij Margreet kan je terecht voor een fijne diepe massage. Ze heeft fijngevoelige handen en vraagt ook waar ik behoefte aan heb. Ik vind dat belangrijk omdat ik zelf vaak heel goed weet welke delen van mijn lijf het meest behoefte hebben aan massage. Haar Cura massagepraktijk heeft een warme sfeer waar je je snel thuis en geborgen voelt.

18 december 2017, Babette

Ik geniet altijd ontzettend van de stoelmassage bij Margreet. Ik kom helemaal tot rust en mijn klachten verminderen ook! Wat ik heel fijn vind, is dat ze altijd erg de tijd voor je neemt. Echt een aanrader :)

Back to Top