Margreet

Ik ben een levendige, creatieve en  energieke vrouw met een enthousiast en vastberaden karakter. Als kind was ik snel moe en kreeg ik hoofdpijn als er iemand langs kwam lopen die hoofdpijn had. Ik voelde dus heel sterk met de ander mee en nam zelfs als een magneet de pijn en emoties van anderen over. Dit noemen we nu empathisch, helder voelend of hoog sensitief. Toen waren daar nog geen woorden voor. Door vallen en opstaan en veel eigen pijn en trauma te doorvoelen en loslaten, kwam ik meer en meer in mijn eigen lichaam en ben ik mijn hoog gevoeligheid gaan inzetten bij mijn werk als energetisch coach en masseur om anderen te helpen zichzelf te voelen.

Ruim 4 jaar geleden heb ik mijn eigen praktijk opgezet en sindsdien vervul ik mijn roeping als energetisch coach en masseur. Ook word ik heel blij van het maken van producten uit de  natuur, zoals bloesemremedies, oliën en tincturen van kruiden, bomen en bloemen. Deze zijn bij mij te koop. Ze bieden een mooie ondersteuning in bewustwordingsprocessen en ik werk er vaak mee tijdens mijn coaching en massage sessies. Ze zijn te koop en binnenkort ook te bestellen via mijn webshop.

Natuur en dansen zijn beide mijn grote passies. Ik hou van dansen en ben wekelijks op buikdansles te vinden. Ook dans ik graag tango met mijn vriend. Zowel in de natuur als tijdens het dansen wordt ik me weer bewust van de levensenergie en kracht die door me heen stroomt. Dan voel ik me levend, gezond en vrij.

Als laatste en als belangrijkste in mijn leven zijn mijn familie en vrienden. Ik voel me een gezegend en rijk mens door mijn familie en vrienden, gelijkgestemden en bekenden die ik om me heen verzameld heb gedurende mijn leven. Ik ben een trotse moeder van een dochter van 13 jaar, ik heb een heerlijke levendige relatie met Yuri, mijn geliefde, levenspartner en zielsmaatje. Samen met zijn 3 kinderen vormen we een supergezellig samengesteld gezin.

Back to Top